Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علی کامیابی سرپرست اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: امروز یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی به محض اطلاع از تخریب ضلع شمالی خانه تاریخی امام جمعه که در حریم ثبت جهانی مسجد جامع عتیق قرار دارد، در محل حاضر شد.

وی افزود:تخریب دیوار شمالی خانه امام جمعه صورت گرفته که به زعم عاملان آن، این اقدام برای رفع خطر و بازسازی آن بوده است، اما مجوزی به صورت رسمی و کتبی از سوی میراث فرهنگی به ما ارائه نشده و ما در حال بررسی این موضوع هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کامیابی یادآور شد: برای توقف این عملیات به شهرداری نامه می‌نویسیم تا تخریب به طور رسمی متوقف شود.

وی خاطرنشان ساخت: به یگان حفاظت میراث فرهنگی گفته شده است که از طرف مدیریت قبلی میراث فرهنگی اصفهان، به صورت شفاهی اجازه تخریب به آن‌ها داده شده، اما هنوز بررسی‌های ما مبنی بر صدور مجوز از سوی معاونت قبلی میراث فرهنگی اصفهان محرز نشده است.

خانه تاریخی امام جمعه اصفهان متعلق به قرن ۱۳ و در جانب شمال و در حریم ثبت جهانی مسجد جامع عتیق قرار دارد.

از سوی دیگر روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان نیز با انتشار خبری عنوان کرده است که خانه تاریخی امام جمعه اصفهان که به دلیل فرسایش در وضعیت مناسبی قرار نداشت به منظور مرمت کامل و تغییر کاربری به حوزه علمیه واگذار شده است.

این روابط عمومی افزوده است که برچیدن قسمتی از دیوار خانه تاریخی امام جمعه که نگرانی دوستداران میراث فرهنگی را هم در پی داشته است، تنها برای رفع خطر بوده است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری خانه تاریخی خانه تاریخی امام جمعه میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: اعتبارات محدود و همچنین وسعت زیاد بافت تاریخی شهر میراث جهانی یزد باعث شده شهرداری نتواند اقدامات جامعی انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، عزیزالله سیفی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر یزد اظهار کرد: بافت تاریخی این شهر که به ثبت میراث جهانی رسیده، دارای وسعت و بخش‌های مختلف است و مردم این مناطق نیز درخواست‌های متعدد دارند که عملاً امکان پذیر نیست.

وی ادامه داد: بخش‌های دیگری از شهر یزد نیز دارای ارزش میراثی و تاریخی است و حتی تعداد زیادی از اماکن ثبت ملی شده در منطقه بافت قرار ندارد و شورای اسلامی شهر باید به این محلات نیز همچون دیگر مناطق رسیدگی و تخصیص اعتبار داشته باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به اینکه حداقل فعالیت در بافت ثبت جهانی شده یزد نیازمند کمک همه بخش‌های اداری استانی و ملی است، تصریح کرد: اعتبارات تخصیصی به شهرداری‌های مناطق یزد ابلاغ شده و بخشی از اعتبار نیز در اختیار شهردار مرکز است که به صورت متمرکز در شرایط خاص در پروژه‌های محلات تأمین اعتبار می‌شود.

سیفی ادامه داد: با توجه به درخواست‌های مکرر مردمی در مورد خطرساز بودن برخی از کاروانسراهای در حال تخریب در بخش تاریخی و محلات دیگر یزد به خصوص بعد از بارندگی‌های اخیر، هرگونه اقدام در این زمینه وظیفه میراث فرهنگی است تا خانه‌ها و اماکن میراثی که ثبت ملی دارد را حفاظت و در خصوص رفع خطر و استحکام بخشی این اماکن اقدام کند.

وی افزود: شهرداری در املاک شخصی و خصوصی مردم نمی‌تواند ورود کند، اما در عین حال به میراث فرهنگی تذکر داده می‌شود تا نسبت به رفع خطر اقدام کند. با توجه به وسعت این بافت باید برنامه جامعی توسط میراث فرهنگی تهیه شده و با مشارکت همه بخش‌ها اقدام شود.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد اظهار داشت: سیاست‌ها و راهبردهای مصوب شورای اسلامی شهر در زمان تصویب بودجه و بعد از تأیید در سایت شفافیت قرار می‌گیرد و همه مردم می‌توانند ریز بودجه را مشاهده کنند و قابل کتمان نیست.

کد خبر 751862

دیگر خبرها

  • اسناد ملی و میراث مکتوب، مهر تاییدی بر شناسنامه هویت و تاریخ یک ملت
  • نقش بی بدیل حضرت رضا(ع) در همبستگی ملی و معنویت مردم ایران اسلامی
  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • عکس/ تخریب بافت تاریخی روستای شیلاندر
  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • امام جمعه اصفهان: حج، تمرین فشرده بندگی است
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس