Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتراضات دانشجویان دانشگاه فرهنگیان درخصوص کسر حقوق دریافتی آن‌ها همچنان ادامه دارد. ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۶ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، باتوجه به اعتراضات بسیاری از دانشجومعلمان دانشگاه‌های فرهنگیان پیرامون کسر حقوق 45 درصد از بخش خوابگاهی و 25 درصد از دانشجویان ترددی شورای صنفی فرهنگیان اصفهان به عنوان مطالبه گران دانشجویی به دنبال حل این مشکل رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یاسر عارف‌زاده نماینده شورای صنفی دانشگاه فرهنگیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان مطابق ماده 6 قانون متعهدین خدمت (مصوب سال 69 مجلس شورای اسلامی) کمک هزینه تحصیلی دریافت کرده و مطابق تبصره آن باید کسری از این مقدار را به دانشگاه بازگردانند.

وی بیان کرد: موضوع تعیین میزان کسر از حقوق بر اساس بند «ب» ماده 20 قانون پنجم توسعه به هیئت امنای دانشگاه واگذار شد و هیئت امنا در سال 91 مقرر کردند که 35 درصد برای غذا و 10 درصد برای خوابگاه از حقوق دانشجومعلمان کسر شود.

نماینده شورای صنفی دانشگاه فرهنگیان افزود: سال 94 اصلاحیه‌ای بر مصوبه قبل زده شد که در صورت تأمین اعتبارات غذایی توسط دولت، صرفاً 10 درصد هزینه خوابگاه کسر شود اما با این تبصره سرانه غذایی از سوی وزارت علوم به دانشگاه فرهنگیان تعلق گیرد.

سرانه رفاهی به دانشگاه فرهنگیان بدهند تا 45 درصد حقوق دانشجومعلمان کسر نشودبسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان: نمایندگان اشکالات بودجه آموزش‌وپرورش را رفع کننددیدار حجت‌الاسلام قرائتی با دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی+تصاویر وی با ابراز تاسف ادامه داد: متاسفانه این اتفاق نیفتاد و سرانه غذایی به دانشگاه تعلق نگرفت و دانشجومعلمان و آینده سازان این دیار در حال حاضر 45 درصد از دریافتی خود را به دانشگاه بازپرداخت می‌کنند و به اصطلاح بهتر، دانشگاه دست خود را در جیب دانشجویان فرو برده است که البته این حق را باید به دانشگاه داد زیرا "برای مسئولان دانشگاه فرهنگیان، گرفتن هزینه از دانشجو بسیار راحت‌تر از گرفتن سرانه غذایی از وزارت علوم است" یا به بیان دیگر، دیوار دانشجومعلمان کوتاه‌تر از دیوار وزارت علوم است.

عارف‌زاده عنوان کرد: مسئولان دانشگاه فرهنگیان با دلایل و فشارهای مختلف همچون عدم استخدام رسمی، برگرداندن خدمت سربازی، قطع کمک هزینه تحصیلی و... به دانشجومعلمان می‌توانند این را به آن‌ها تحمیل کنند که میزان ناحقی از حقوق خود را به آن‌ها بازگردانند اما قدرت و توانایی گرفتن حق دانشجو یعنی اختصاص سرانه غذایی از سوی وزارت علوم را ندارند!

وی خاطرنشان کرد: طبق گفته وزیر برای هر سه وعده غذا در روز 12 هزار تومان هزینه می‌شود که در ماه 360 هزار تومان است، اما دانشجویان ترددی که تنها از یک وعده نهار استفاده می‌کنند (آن هم نه در تمام طول هفته) باید ماهانه 390 هزار تومان پرداخت کنند که همین حساب سرانگشتی ساده نشان از بی عدالتی موجود است.

نماینده شورای صنفی دانشگاه فرهنگیان گفت: با توجه به تجربه دوساله‌ای که در امور صنفی دارم و با وجود تمام پیگیری‌هایی که دوستان ما از مراجع مختلف و مخصوصاً از طریق نمایندگان مجلس شورای اسلامی انجام دادند باید عرض کنم که به نظر من بهترین راه رسیدگی به این امر، پیگیری از طریق دولت و نه نمایندگان مجلس است.

وی درباره این سئوال که مگر کسر این میزان از حقوق، در هیئت امنا تصویب نشده است؟ ادامه داد: طبق ماده 7 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، اعضای هیئت امنا 13 نفر می باشند و 11 نفر از آن‌ها یا از اعضای دولت هستند یا توسط دولت انتخاب می‌شوند و به عقیده بنده بهترین راه، مذاکره و وارد شدن از طریق دولت است که بتوان به سرانجامی درخور دانشجومعلمان رسید.

عارف‌زاده در خاتمه بیان کرد: به عنوان جمع بندی باید عرض کنم که تنها و تنها راه حل این مشکل که در مصوبه سال 91 هیئت امنا نیز به آن اشاره شده است تخصیص سرانه غذایی از سوی وزارت علوم است که وظیفه مسئولان دانشگاه فرهنگیان است که این سرانه را با مذاکرات خود با دولت، دریافت کنند.

انتهای پیام/ 174/ ت

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مسئولان دانشگاه فرهنگیان وزارت علوم هزار تومان عارف زاده هیئت امنا کسر حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۸۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، بر اساس آخرین اطلاعات گردآوری شده، تعداد هزار و ۷۸۹ عنوان کتاب از نویسندگان ایرانی توسط ناشران معتبر بین المللی به چاپ رسیده است که در این میان دانشگاه‌های جامع کشور با انتشار هزار و ۴۳۵ عنوان کتاب، در صدر قرار دارند.

بر اساس گزارش ارائه شده توسط این پایگاه، دانشگاه کردستان با چاپ ۸۹ عنوان کتاب در ردیف پنجم جدول و پس از دانشگاه‌های تهران، شیراز، فردوسی مشهد و اصفهان قرار گرفته است.

همچنین، حوزه هنر و علوم انسانی با ۹۹۱ عنوان کتاب در رتبه نخست حوزه‌های موضوعی مصوب وزارت علوم قرار دارد.

پایگاه "کتاب‌های بین المللی نویسندگان ایرانی" توسط موسسه ISC در سال گذشته راه اندازی شده است و تاسیس این پایگاه در راستای تقویت دیپلماسی و تعاملات علم و فناوری کشور بوده و گامی مهم در جهت مرجعیت علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی است.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

دیگر خبرها

  • جذب ۲۰۰ هزار نفر در آموزش و پرورش طی دو سال اخیر
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • حقوق فرهنگیان ۳ ساله همسان سازی می شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد